Greta - Katrineholm

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Katrineholm
Användare ID: 84819
Det är helt gratis! Kontakta Greta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Katrineholm
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Kassör
 
 
 конечно, Greta - Katrineholm поискать ссылку 

Se_också

 
Marianne - Karlstad
Maria - Eksjö
Ronja - Karlskrona
Svea - Borås
Om mig själv


Kreativt, ljust, ömt handlar det om mig. Jag tror att denna ålder inte spelar någon roll för verklig kärlek. Utseende är inte huvuddrag hos personen. Jag värdesätter människors inre värld. Jag gillar att spendera tid utomhus och att drömma om framtiden. Vissa säger att jag är uppriktig och romantisk person. Det är sant. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Om du ser någon och du kan inte ta ögonen av. Jag tror att varje kvinnas mål är att motivera, inspirera och prisa hennes man. Hon bör understryka hans exceptionella egenskaper, som bara kan märkas av henne, för att uppmuntra honom i sitt liv. Om man förstår att han lyckas hemma kommer han definitivt att lyckas med sitt jobb.
Jag har många intressen. Jag tycker om att simma väldigt mycket. När du kommer till simbassängen eller på sommaren simmar i havet känner jag att min själ har vila och jag njuter av tyst och ömt vattenstråle. Jag tycker att poolen är det bästa sättet att återhämta sig efter hårda arbetsdagar. Jag spelar också tennis på helgen. Denna typ av sport tränar andan av konkurrens, ledarskap och laganda samtidigt. Tennis utbildar karaktär, tränar hur man håller fast och tillåter att stänk emotioner.

Om min partner


Mitt mål är inte att söka en idealisk man, för jag anser att ideal man inte existerar. Jag tror att min andra del är en person som jag skulle hjälpa till i varje situation och som också kan stödja mig. Jag skulle förlåta honom alla hans nackdelar. Jag tycker att uttrycket "våra korta framsteg är vår makt" har mening. Med den mannen skulle jag inte känna mig uttråkad och skulle vilja dela med mig av alla mina hemligheter och känslor. Han kan bli min inhemska person, en man och en vän och också en person som kan bli mycket mer än alla tillsammans listade förut.

Profil-info


Hobbies: Spelar tennis
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: äktenskap, relation