Frida - Karlskrona

 
Add to favorites dating för sex Karlskrona
Användare ID: 61165
Det är helt gratis! Kontakta Frida för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlskrona
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Thea - Söderhamn
Ronja - Trollhättan
Monica - Söderköping
Ines - Uppsala
Om mig själv


Jag är en enda dam som söker kärlek och lycka på denna datingsida. Jag vill träffa en man med liknande värderingar och förhoppningar om framtiden och att börja ett vackert förhållande.
Jag talar om mig själv, jag kan säga att jag är väldigt snäll, alltid positiv och lojal person. Jag kan vara lite blyg ibland och för naiv. Men jag blir aldrig för arg på människor, som försöker skada mina känslor. De värdesätter inte det. Jag är öppen för andra och alltid redo att hjälpa. Att behandla människor som du vill bli behandlad är mitt motto.

Om min partner


Jag ser denna datingsida en underbar möjlighet att ta reda på om min sanna kärlek väntar på mig någonstans utomlands. Jag tror att människor i alla hörn av vår värld vill ha samma sak - var glad, älskad och omgiven av kära människor.
Jag har starka familjevärden och som en vanlig kvinna vill jag skapa en egen familj. Jag vill göra ett rätt val i livet, det är därför jag är försiktig i min sökning. Jag vill träffa en positiv, trogen, pålitlig och snäll man, som är beredd att förhålla sig och gifta sig.

Profil-info


Hobbies: sport, resa, musik
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap, relation, vänskap