Frida - Göteborg

 
Add to favorites dating killar Göteborg
Användare ID: 99990
Det är helt gratis! Kontakta Frida för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 166 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: svart
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 балаган тут… Frida - Göteborg думаю, что 

Se_också

 
Susanne - Karlskrona
Bianca - Uppsala
Nathalie - Södertälje
Ellie - Vadstena
Om mig själv


Jag är en passionerad dam som kan sätta eld på. är du redo för bränning i eld?
Mitt liv har aldrig varit vanligt eller tråkigt. Men jag är så trött att alltid vara ensam. Allt jag kan tänka är hur trevligt att dela mitt liv och mitt hem med någon att älska.
Jag kan inte beskriva honom i detaljer, men jag kan räkna de huvudfunktioner som varje kvinna ser på en man. Självklart vill vi vara skyddade så mannen måste vara modig, ansvarig, smart och självförvissad, "ett styrka torn". Kvinnor behöver få uppmärksamhet från sina män så jag behöver min man att älska, bry sig och snäll. Enligt min åsikt är trovärdigheten grunden för en familj så att både en man och en kvinna måste vara ärliga, trogen och uppriktiga. Det finns en sak till. Jag tycker om män med en bra humor och en glad natur och kärleksfull kärlek tror jag verkligen att med en sådan man skulle livet fortsätta att vara ett äventyr, kanske en bättre än någonsin tidigare. Dröm med mig och kanske våra drömmar kan bli en. Berätta också om du har levt tillräckligt med livet, att veta att dina drömmar är sanna.

Om min partner


Vad är min idealiska man? För att vara ärlig vet inte tjejen vad han vill se nästa man, men hon vet alltid vad det ska vara. Först av allt, min man, jag måste respekteras och litar på mig. När kommer respekten att han får mig att räkna, när förtroendet är starkt vår union. Han måste älska mig. Han kommer älska mig någon - stygg, dålig även om jag kommer att återhämta sig efter födseln måste han älska mig. Han kommer att älska mig, inte målade, med en svans på huvudet och i sin tröja, men han kommer aldrig att säga att jag är dålig. Jag måste vara med honom är lätt, jag skulle vilja vakna med honom och laga honom frukost. Han borde lära mig hur man skyddar det infödda barnet. Jag måste vara säker på att jag är som en stenmur med honom. Först när det finns en tillförlitlig, stark, modig, ansvarig, en man i hans ordman känner jag mig lycklig. Det borde vara roligt, så att jag ens i den värsta situationen kunde få mig att le. Min man kommer aldrig att få mig att gråta och inte när han inte lyfte händerna på mig. Min man måste bli en del av mig, han måste känna när jag känner mig dålig och varm ser den enda ut. I hans armar måste jag känna mig trygg. Min man borde vara min.

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll