Erika - Göteborg

 
Add to favorites dating killar Göteborg
Användare ID: 67428
Det är helt gratis! Kontakta Erika för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: ingenjör
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Carina - Eksjö
Elisabeth - Karlskrona
Klara - Uppsala
Sally - Sundsvall
Om mig själv


Jag är kommunikativ och öppen kvinna. Jag är inte skäletillverkare, jag tycker att det bästa sättet är att lösa problem, jag sätt på dialog. Ja, jag är ung, men jag söker inte en ung pojke. Jag behöver mogen och klok man! Jag vill känna upplevelsen i varje ord av min man. Jag tar det väldigt seriöst och jag tänker inte spela! Jag vill bygga en familj baserad på kärlek, öppenhet, förtroende, ärlighet, omsorg och passion!

Om min partner


Jag letar efter en optimistisk, erfaren och självsäker person som kan dela sin lilla värld med mig. Jag letar efter en man som ägnas åt familjen, som aldrig kommer att förråda mig. Jag kommer att uppskatta om min man kommer att ha god humor och kommer att vara full av energi och livskraft.

Profil-info


Hobbies: Huvudet av mina intressen är självutveckling; Jag spenderar mycket tid med en bok eller deltar i olika kurser. Jag har också kreativt flöde i mitt hjärta och jag representerar det i vägen för min hobby. Jag dekorerar glasögon för bröllop. Självklart gillar jag att laga mat och jag anser det vara en obligatorisk skyld för en kvinna att behaga sin man med läckra rätter.
Åldersgräns: från 30 till 54 år gammal
Dating mål: online dating, dating chat, webbkamera dating, ukrainsk brud