Emmy - Göteborg

 
Add to favorites kvällsdatter Göteborg
Användare ID: 27206
Det är helt gratis! Kontakta Emmy för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: svart
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Viktoria - Borlänge
Ella - Torshälla
Katarina - Sundsvall
Maja - Trelleborg
Om mig själv


Jag är en ung, öppenhjärtad tjej. Jag älskar det här livet och jag försöker göra allt för att göra människor som jag omger glada. Jag är en personlighet. Jag försöker alltid vara mig själv, inte bara för att vara den andra klassens version av någon. Om jag är inte en ideal, jag har goda och dåliga sidor av min karaktär men jag älskar, glad, jag är en person som är positiv på alla aspekter av livet. Jag gillar att vara en drömmare ibland. Jag drömmer om min framtida kärlek .Love är allt, vår själ är tom utan kärlek och vårt liv. Jag vill leva mitt liv fullt ut, men jag kan inte göra det utan kärlek. Men jag vet att snart kommer kärleken att komma till mitt hjärta, för jag är värt det.
Jag har många olika intressen. Jag tycker om att fotografera, dansa, läsa, utveckla själv, lära mig något nytt. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan sport. Jag gillar aktiv vila, jag gillar boxning men samtidigt Jag är alltid en passionerad dam som behöver en bra partner i livet.

Om min partner


Som jag redan har sagt är mitt liv tomt utan kärlek. Det är därför jag gick med på den här sidan. Jag letar efter en livspartner, för en man som är redo att öppna sitt hjärta för mig, att dela sitt liv med en vacker tjej) Jag är väldigt hängiven person och om jag blir kär, ser jag inte någonting wxcept min älskade) Jag gör allt för att göra honom glad)

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: gifta sig