Emelie - Lidköping

 
Add to favorites kvällsdatter Lidköping
Användare ID: 18624
Det är helt gratis! Kontakta Emelie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Lidköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'8 "- 172 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: mörkbrun
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: politisk forskare
 
 
 
 одной Emelie - Lidköping 

Se_också

 
Irene - Uppsala
Elina - Eskilstuna
Viola - Jönköping
Novalie - Eskilstuna
Om mig själv


Jag älskar kväll och en promenad runt staden på natten))) Vi har en sådan vacker nattstad !!!!! Det kan vara romantiskt eller möjligt att tänka på några av mina planer för livet))))))))
Lojalitet, rättvisa, ansvarig, punktlig och omtänksam - det här är de egenskaper som jag respekterar mig själv))))) Hur känner du dig om rakheten ?????
Jag måste säga - jag är avundsjuk ........ Jag vet att det är dumt och måste bli av med)))) Men jag kan fortfarande inte klara det)))))
Jag kan ge värme och kärlek) och till och med lägga kakel och väggkitt.)))))) (LOL) Och viktigast av allt - jag tror att lycka är ...
Sport och dans - mina huvudintressen))))) Jag är mästare i gymnastikens sport)))) Dancing Booty dance och gillar att göra thailändska boxning)))))) En aktiv livsstil - det här är mitt motto)) ) Det är mycket bra och roligt, ger energi och önskan att uppnå bra resultat)))))))))
Jag älskar katter)))) Jag kan inte komma över de hemlösa kattungarna ((((Jag vill någonsin bygga ett skydd för dem !!!!!!!!! förresten jag har min favoritkatt))) Maine Coon ))))))) hennes namn är Fortuna)))))
Jag älskar att resa))) redan besökt Tyskland, Italien, Polen, Frankrike, Österrike, Slovakien, Sri Lanka, Dubai, Turkiet

Om min partner


Jag vill verkligen träffa en riktig man !!!!!!! Det är så frustrerande när en man är overklig som en man)))))) En man kan givetvis visa svaghet, men mestadels vill jag träffa en riktig man))))))) Jag tror du vet vad jag menar) ))))
Lojalitet, ärlighet, tillförlitlighet, ansvar - det här är viktiga kvaliteter för mig. Aldrig acceptera dubbletter och hyckleri
Och jag tror inte på idealen om)))) Jag är realistisk)))) Men jag vill träffa en man med vilken vi kommer att vara lyckliga och inte uppmärksamma andra människor)))))

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap