Elvira - Söderhamn

 
Add to favorites flickor Söderhamn
Användare ID: 10875
Det är helt gratis! Kontakta Elvira för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Söderhamn
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'2 "- 158 cm
Vikt: 106 lb - 48 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: fungerar inte
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Hanna - Falkenberg
Ingegerd - Borås
Frida - Skellefteå
Ellinor - Lund
Om mig själv


I livet går jag med ett leende och öppen själ. Jag letar inte efter enkla sätt och försöker lösa alla mina problem på en gång. Jag gillar hälsosam mat, musik och skönhet i naturen. Min stora dröm är att spendera vintern någonstans i troperna med massor av gröna växter, sol, färsk frukt och fantastiska sorters natur på bergen och i havet. Jag leder ett aktivt liv, jag kan inte sitta still länge. Jag vill väldigt mycket delta i ett miljöprojekt minst en gång. Jag tror att det är väldigt viktigt att leva i harmoni med naturen.

Om min partner


Mannen ska jag hoppas att träffa måste vara med friheterna, oberoende, sympatisk, anständig, samma som mig själv. Kvinnor älskar de män som är självsäker, men männen till de kvinnorna som är övertygade om dem. Vem söker jag? Visst inte prinsen. Jag hoppas att träffa en riktig man med vilken du kan bygga ett hus, plantera ett träd, gå på teatern eller titta på boxning på TV, prata om någonting eller vara tyst om allt. Det är viktigt för mig att respektera en man, att se och känna sin omsorg och kärlek. Jag kommer att svara med hela mitt hjärta och själ.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar matlagning, musik, natur, fitness
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Min dröm är att hitta sann kärlek här. Detta är mitt huvudmål och jag tror att en dag blir alla mina drömmar sanna.