Elvira - Göteborg

 
Add to favorites dating för sex Göteborg
Användare ID: 57607
Det är helt gratis! Kontakta Elvira för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Tandläkare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Siri - Boo
My - Örebro
Selma - Linköping
Kristina - Stockholm
Om mig själv


LEV LIVET TILL DET YTTERSTA! Det är min credo. Jag är en mycket lycklig och optimistisk person! Jag tror att leendet gör livet längre och händelserikt. Jag värdesätter varje minut i mitt liv och njuter av det. Men ibland känner jag ensamhet för att jag inte har min andra hälft för att dela mitt liv med. Jag är här med allvarliga avsikter att hitta min person en gång för alltid. Jag letar efter någon som bryr sig och förstår. Någon som förstår dessa relationer är ett hårt arbete och det är verkligen viktigt att hitta kompromisser istället eller argumentera och ha rätter. Jag vet också att det fysiska utseendet inte är allt eftersom vår skönhet försvinner ganska snabbt och allt vi har i slutet är vår själ .. så din inre värld kan imponera på mig mycket mer än andra saker. Så jag bryr mig inte om din ålder eftersom ålder inte betyder någonting när det gäller kärlek. Jag letar bara efter en lycka här. Och om du letar efter lycka så är du kanske mannen som jag letade efter.
Jag har många intressen och hobbyer men verkligheten är att jag aldrig har tid att göra dem alla så jag måste temperera min entusiasm. Jag skulle dock behöva säga att spendera tid med min familj är det mest intressanta av allt. När jag inte gör det försöker jag passa in i alla dessa andra saker som jag gillar: Resa - Jag älskar att resa och träffa nya människor. När jag går till någonstans ny går jag runt på gatorna och försöker att observera och träffa lokalbefolkningen, det är ett bra sätt att upptäcka en ny stad och få känslan för hur det är. Vin - Jag gillar röda viner mest och tycker om att hitta nya viner. Matlagning - Jag gillar verkligen matlagning, jag tycker det är terapeutiskt, det är väldigt tillfredsställande att laga en god måltid för nära vänner och familj. Visst mest gillar jag nationell mat. Musik-Jag gillar klassisk, inte en fan av rap musik alls, jag förstår det inte. Ja, jag vet att det finns några bra rapsångar där ute, jag hittar bara de flesta av dem mycket offensiva. Jag gillar pop Jag är också i allmänhet en musikälskare.

Om min partner


Jag letar efter en man, min man. Jag är en öm, vacker och sensuell blomma för min speciella man. Jag tror på traditionell syn på familjen, jag är gammaldags i denna fråga. Om jag hittar rätt man, skulle jag ge honom hela mitt hjärta och mitt liv.

Profil-info


Hobbies: handarbete
Dating mål: hitta en man