Elsa - Umeå

 
Add to favorites flickor Umeå
Användare ID: 58415
Det är helt gratis! Kontakta Elsa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Umeå
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: chef för skönhetssalong
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Lovis - Stockholm
Maja - Helsingborg
Emmy - Eslöv
Jasmine - Falun
Om mig själv


Ensam lilja som flyter i utkanten av dammen och väntar på mannen som uppmärksammar henne och vill ta ut från kallt damm av dina manliga varma händer.
Ja, jag har kommit till den här sidan för min framtida representant för det manliga kön. Jag är säker på att vi kommer att ha stark kärlek och öppet hjärta för varandra, min kära, nu läser du min profil och du har chans att skriva mig och veta vem jag är. Jag har en speciell talang och jag berättar om det här när vi börjar tala)
I mina perfekta balansegenskaper, som femininitet och passion, kan varje kvinna få det i hennes kvinnliga form. Jag har nåd, uppförande och jag vet hur man ansöker mig i samhället, du kommer att vara stolt över det.
Min hobby är Skapelsen och vad är det? Du kommer att veta om detta från personlig kommunikation med mig. Kom ihåg, kärlek är en intim känsla att vi kommer att återuppliva dig själv!

Om min partner


Min kära, du måste veta vad jag vill ha.
Först och främst i en man för mig är det ärlighet, jag väljer inte en man i utseende, ålder, som för mig, de viktigaste kriterierna är det ett "människans ord" och Hans respekt för mig. När jag ser respekten och bryr mig om mig, är jag redo att ge all min värme och älska honom ... Är du redo att känna mig bättre? Tro mig, du kommer att känna min snälla hjärta .

Profil-info


Hobbies: hästsport
Dating mål: relation, vänskap, kommunikation, kärlek