Elsa - Trollhättan

 
Add to favorites seriöst förhållande Trollhättan
Användare ID: 86946
Det är helt gratis! Kontakta Elsa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Trollhättan
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Stylist
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Juni - Trelleborg
Ulrika - Alingsås
Joline - Linköping
Lykke - Malmö
Om mig själv


Det är väldigt trevligt för mig att mina bilder har drivit din uppmärksamhet och nu har du öppnat min profil och läst dessa linjer. Jag skulle vilja berätta några saker om mig själv som kommer att göra dig bekant med mig både som en kvinna och en person) Vem vet kanske det kommer att bli det första steget mot vackra, långvariga, lyckliga relationer som alla drömmer om ?
Jag säger ofta att mina vänner skämmer bort mig med beröm, men jag ger goda attityder mot människor, inte för att jag gillar att få något som en belöning, men för att det är min natur att leva i harmoni med världen runt. Jag jobbar i skönhetsindustrin och jag tycker att mitt jobb är väldigt intressant! Jag har tur att hitta mig på rätt ställe och i rätt tid med de rätta människorna runt) När jag talar om min karaktär skulle jag säga att jag är känslomässig, glad och flexibel. Jag är en social person som gillar att träffa vänner, diskutera saker men ibland behöver jag mitt personliga utrymme, en kopp te i mina händer och en rutig plaid för att hålla värmen))

Om min partner


I andra människor uppskattar jag vänlighet, lojalitet, passion för livet och andra vanliga saker. Om du vill veta mer om mig, Letar du efter en kille, vem vet vad han vill ha från livet och som tar åtgärder för att få det. Villig att träffas i verkliga livet. Jag kommer inte att mäta din höjd, IQ eller ålder (du är inte tänkt att matcha särskilda krav) eftersom jag kommer att älska dig för att vara vem du är. snälla fråga)

Profil-info


Hobbies: Latinska danser, hantera de smarta människorna
Dating mål: Äktenskap, Förhållanden