Elsa - Lidingö

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Lidingö
Användare ID: 82173
Det är helt gratis! Kontakta Elsa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Lidingö
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'4 "- 163 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Designer
 
 
 Elsa - Lidingö 

Se_också

 
Ronja - Falkenberg
Sally - Trollhättan
Lisa - Sundsvall
Ingegerd - Örnsköldsvik
Om mig själv


Jag är den mest fredliga personen i hela världen! Jag följer regeln: kritisera inte andra och du kommer inte att kritiseras av andra.
Mina preferenser? Variety i allt, särskilt i kläder och mat. Det beror på mitt humör. Idag kan jag bära höga klackar och en snygg elegant kappa, imorgon ändrar jag dem till blå jeans och mockasiner. Sneakers! De är bra för mina övningar i gymmet.
Jag är alltid nyfiken på att prova olika etniska rätter, något nytt och exotiskt. Även om jag har några farhågor när det gäller kokta sniglar och grodor ... bara skojar) Har du någonsin provat några måltider med serbisk mat? Jag älskar att laga mat (tips!). Du vet, mina gäster klagar ofta på att mina måltider är alltför läckra eftersom de äter mycket när de besöker mig. Åh, en sak: Jag är aldrig uttråkad att vara med mig själv. När jag har lite fritid gillar jag att göra något för mitt hem: att byta in, att sy eller sticka. Men jag är inte en fullständig homebody när jag är aktiv och älskar all slags utomhusaktivitet.
Jag är nyfiken på hur du spenderar din fritid. Utövar du någon sport?

Om min partner


Profil-info