Elsa - Helsingborg

 
Add to favorites datingsida Helsingborg
Användare ID: 87485
Det är helt gratis! Kontakta Elsa för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Helsingborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'1 "- 155 cm
Vikt: 99 lb - 45 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: chef
 
 
 допускаете Elsa - Helsingborg КТО ишет 

Se_också

 
Signe - Laholm
Ellen - Norrköping
Lova - Växjö
Linnéa - Kristinehamn
Om mig själv


Jag har aldrig trott på alla dessa dating love webbplatser, men jag bestämde mig för att försöka. Jag är en av singel Ukraina kvinnor. Jag heter kristina Jag är aktiv, sällskaplig tjej som gillar att drömma och dessutom tycker jag om att mina drömmar blir sanna. Jag är tyst och har god humor. Jag är ansvarig, målmedveten och initiativflicka.
Förra året tog jag examen från universitetet. Min specialitet är en lärare inom biologi, geografi och ekologi. Men jag har redan arbetat som hotellchef för ett år.
Jag bor ensam i hyrd lägenhet. Jag gillar att laga mat; speciellt jag gillar att laga kött.

Om min partner


Letar du efter en kvinna för äktenskap? Kanske då letar du efter mig! Den perfekta mannen för mig är en smart man. Jag skulle också vilja att han är pålitlig, modig och ansvarsfull. Min idealiska partner är en man som jag skulle vilja lyssna på. Den idealiska mannen är en man som du kan känna som en svag kvinna i händerna på en stark man.
Jag tror att det idealiska förhållandet är ett sådant förhållande där man och kvinna förstår, respekterar och älskar varandra. Det är ett sådant förhållande där det inte finns plats för brott, skandal och misstro.

Profil-info


Hobbies: Jag reser mycket, jag går speleology (grottaforskning), och jag gillar att utforska världen. Jag går också in för sport. Jag har varit engagerade i friidrott (sprint) i redan 5 år, nu går jag in för kroppskänsla för det fjärde året redan. Min enda hobby är litteratur. Min favorit genre är fantasi
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: vänskap, kamratskap, marrige