Ellinor - Söderköping

 
Add to favorites dating club Söderköping
Användare ID: 53068
Det är helt gratis! Kontakta Ellinor för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Söderköping
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Ockupation: laywer
 
 
 
 
 Ellinor - Söderköping посетила 

Se_också

 
Susanne - Landskrona
Tilda - Nässjö
Tyra - Stockholm
Kerstin - Malmö
Om mig själv


Det är ett nöje att träffa nya människor i det globala nätet. Du borde först veta något om mig först, eller hur? Jag är en snygg ung kvinna, med en ängelaktig karaktär, som jag antar. Jag är snäll, självförtroende och jag är en optimist. Mina vänner säger att jag är företagets ande, och de värdesätter mig som en glad och förstående kompis. Jag hatar ljugare mest av allt i mitt liv. När det gäller mig värdesätter jag ärlighet och jag anser att det är den bästa karaktärens funktion som en person kan ha. Jag kan också säga att jag är generös på alla sätt. Om någon behöver hjälp, hjälper jag uppenbarligen om jag kan. Att ge är bättre att ta på mig, så på helgdagar väntar jag inte på gåvor att ta emot, men för tillfället kan jag ge dem till mina släktingar och vänner.

Om min partner


Jag vill hitta min andra halvlek. Han borde vara klagande, målorienterad, generös, anständig och beständig. Han borde vara lojal. Det är viktigt för mig. Jag skulle också vilja att min man var lite avundsjuk ibland. Jag vill känna att jag är viktig för honom. Jag måste vara säker på hans känslor. Det hjälper mig att älska honom mer.

Profil-info


Hobbies: Jag är förtjust i dans. Jag har gått in för att dansa sedan min barndom. Jag är verkligen glad i sport. Jag gillar också att resa, jag tycker att det är underbart och det är det bästa sättet att lära känna en värld runt oss. Jag gillar också att läsa. Jag gillar musik. Jag kan inte föreställa mig min dag utan att le. Jag gillar att le och skämta mycket. Jag föredrar en hälsosam livsstil, som att träna och hålla mig i en bra form. Det är nyckeln till det framgångsrika livet. Jag föredrar utomhusaktiviteter som att spela volleyboll på stranden, grilla i skogen, kanske till och med fiske med mina vänner osv.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap, seriösa relationer, dating