Ellie - Linköping

 
Add to favorites dating club Linköping
Användare ID: 15054
Det är helt gratis! Kontakta Ellie för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Linköping
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 167 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
My - Linköping
Filippa - Malmö
Ines - Skellefteå
Joline - Stockholm
Om mig själv


Jag är som frisk luft. Jag gillar att le, skratta, ha det roligt och leva med hela livet. Mitt motto är ju mer du ger ju mer du kommer att få. Var säker på att du aldrig kommer att bli uttråkad med mig. Jag älskar att resa väldigt mycket, upptäck något nytt. Jag gillar också trädgårdsarbete, jag är mycket förtjust i blommor. Deras skönhet får mig alltid att le.
Jag är romantisk och kärleksfull kvinna med stort hjärta, som vet hur den verkliga kärleken kan vara. Jag har artig karaktär och jag kan enkelt hitta ett gemensamt språk. Jag försöker vara positiv, aktiv, pratsam och lättillgänglig hela tiden. Folk säger att jag är öm och söt och kan vara en mycket bra vän!

Om min partner


Jag letar efter en seriös, omtänksam och ansvarig själskamrat. Jag föreställer mig honom som en seriös person som vet vad han behöver från livet och från förhållandet. Om du vill vara min man som jag kan ge min kropp och själ varje dag, borde du inte vara snygg eller rik, du behöver bara kärlek och respektera mig! Jag vill ha en enkel kvinnas lycka, känna kärlek och skapa en familj.

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll