Elisabeth - Katrineholm

 
Add to favorites dating club Katrineholm
Användare ID: 24154
Det är helt gratis! Kontakta Elisabeth för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Katrineholm
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: vitgrå
Kroppstyp: smal
Utbildning: studerar fortfarande
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Frisör
 
 
 Elisabeth - Katrineholm блог 

Se_också

 
Isabelle - Ludvika
Ingrid - Lund
Katarina - Malmö
Moa - Malmö
Om mig själv


Mina huvudsakliga treaures är några som du inte kan köpa någonstans ... De är bryr, vänlighet, ömhet, förståelse ... Jag är en mycket uppmärksam lyssnare och jag är inte för pratsam))) Jag är allvarligt intresserad av skapa en stark familj.
Mina vänner kan berätta för mig att jag är glad och lätt att gå person som bryr sig om vad hon säger och vad hon gör. Jag tror att alla har sin andra hälft och mina föräldrar är mitt exempel på ett perfekt par! Jag har blivit upptagen som en familjeorienterad, ärlig och lojal dam som alla ukraniska kvinnor.

Om min partner


Min idealiska match är inte en superman)) Han kan vara av någon kroppstyp eller höjd, någon religion och ha hobbyer som skiljer sig från min. Men jag vill känna att han är en riktig parner. Partnerskap, kärlek och ömsesidig förståelse är postpunkter för mig. Jag vet säkert att lycka är i detaljer - första solstrålar, god frukost tillagad tillsammans, mild kyss när vi måste säga adjö åtminstone i en minut ... Använd bästa internationella datingwebbplatser och känn det!

Profil-info


Hobbies: Jag har många intressen. Bland dem som cyklar och fotograferar är min favorit. Jag kan inte säga att jag är professionell fotograf men jag är väldigt nära att bli en sådan i närmaste framtid. På min fritid tycker jag också om att träffa mina vänner, läsa böcker eller bara gå på bio. Jag är också väldigt passionerad i resan.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap