Elina - Tumba

 
Add to favorites dating club Tumba
Användare ID: 35863
Det är helt gratis! Kontakta Elina för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Tumba
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: designer
 
 
 



топик Elina - Tumba



 

Se_också

 
Svea - Stockholm
Emma - Uppsala
Emilia - Simrishamn
Madeleine - Sollefteå








Om mig själv


Mina vänner säger att jag är solig tjej. Om du vill att solen ska skina varje dag borde du vara med mig då. Jag gillar ett bra skämt, och jag gillar det när jag kan få någon att le och mår bra. Jag tror att sanning, förtroende och ärlighet skapar och håller samman varaktig kärlek!
Jag är en kvinna som är passionerad om livet och äventyret. Jag är seriös, ansvarig, med starka moral och värderingar, med en bra humor och en aning av ondska och äventyr. Om du är med mig, kommer du att se alla glädje av livet. Gnistan i mitt öga kommer att vara för dig. Jag är fysiskt passform och njut av äventyr. Jag är intresserad av fitness, biljard, simning, cykling, läsning, teater. Jag försöker vara i bra form och jag tror att mitt energiska och aktiva liv alltid kommer att hålla mig i gott skick. Att njuta av livet är att söka allt det kan erbjuda och livet kan erbjuda mycket. Vi kan njuta av livet tillsammans. Livet är för kort och vackert så jag försöker oavsett vad jag ska hålla mig glad, positiv och optimistisk.

Om min partner


Det är inte nödvändigt att min framtid älskade borde vara prins på en vit häst eller miljonär. Han borde vara en man som kommer att älska mig och ta hand om mig. Jag kommer att ge min kärlek till honom. Han borde tycka om äventyr, men bry dig inte om att ha en lugn och romantisk kväll hemma. Han borde vara seriös och ansvarig å ena sidan och å andra sidan ska han vara lekfull, omtänksam och kärleksfull. Han kommer att passa och vara stolt över sitt utseende och vill leda en hälsosam och aktiv livsstil.

Profil-info


Dating mål: vänskap, kommunikation, resor och i framtiden - ett seriöst förhållande