Elina - Alingsås

 
Add to favorites dating för sex Alingsås
Användare ID: 90966
Det är helt gratis! Kontakta Elina för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Alingsås
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 175 cm
Vikt: 128 lb - 58 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: svart
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Ockupation: revisor
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Elisabeth - Umeå
Adele - Norrköping
Alice - Värnamo
Livia - Boo
Om mig själv


Jag älskar tröst, men älskar också trädgårdsarbete i mina föräldrars trädgård. Som varje riktigt mild och känslig kvinna älskar jag blommor i mitt fönsterfönster! Jag är en bra kock men jag tror att den mest romantiska håller i de mest enkla sakerna i våra liv. Således är jag inte så picky. Jag bodde i Bulgarien och Tyskland, reste till Italien också. Så jag gillar att experimentera med nya rätter och kan laga några goda måltider från olika länder. Förresten tycker jag att det är väldigt spännande när en man är en bra kock.

Om min partner


När det gäller mannen som jag letar efter ska jag erkänna att jag är väldigt trött på att vara ensam. Jag är redo för att skapa familj och vill verkligen detta. Jag gillar inte att göra några gränser för människor. Jag brukade ge en chans till alla, för att vi alla förtjänar chansen i vårt liv. Så jag tror inte att mina önskningar som för min framtida man kommer att skilja på något sätt från andra kvinnor. Som varje kvinna vill jag känna en stark tillförlitlig axel nära mig. Jag vill vara en bästa vän för min själsfrände. Jag vill vara en kärleksfull och omtänksam fru för min make. Jag vill vara den bästa älskaren för min man.

Profil-info


Hobbies: Tja, för mina intressen, skulle jag säga att du knappast kommer att bli uttråkad med mig. Jag är verkligen en mångsidig person. Jag gillar att göra olika saker från att läsa bra historiska böcker, böcker som får oss att tänka över och avsluta fallskärmshoppning, som jag aldrig har försökt men alltid önskat. Naturligtvis betyder det inte att jag är en kvinna med total överraskning men det betyder att jag är en vanlig verklig person som är förtjust i kommunikation med nya människor, ser nya ställen, får nya intryck.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: äktenskap, seriösa relationer, dating