Cornelia - Umeå

 
Add to favorites dating killar Umeå
Användare ID: 19675
Det är helt gratis! Kontakta Cornelia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Umeå
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'10 "- 178 cm
Vikt: 119 lb - 54 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: svart
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: kosmetolog
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ellinor - Kungälv
Saga - Vadstena
Vera - Eskilstuna
Juni - Trelleborg
Om mig själv


Min vackra mystiska främling! Om du läser detta kan något ha blivit ditt öga och uppmärksamhet. Jag är nöjd med det, som varje kvinna skulle vara. Jag försöker att tillfredsställa ditt första intresse. Uppriktigt sagt uppskattar jag inte möte på olika datingsidor men jag vill försöka och jag tror att den här sidan hjälper mig att hitta min man. Jag är Valeriya, jag bor i Kiev, Ukraina. Jag gillar allt som kräver kreativitet. Nu har du en fråga varför en sådan fin och intelligent tjej är på denna sida. Den första anledningen är att det är svårt för mig att hitta någon smart och attraktiv av min ålder i detta land. Och som du måste ha märkt, har jag ett östligt utseende. Vill du veta vad blodet löper i mina ådror? Jag berättar om du frågar mig i chatt.
Mina vänner säger att jag är vacker, men vad de ser är bara extern bild. Det är ett bra komplimang, men jag vill att folk ska döma mig och veta vad som är inne.

Om min partner


Jag skulle vilja ha mannen vid min sida, vem är lika sällskaplig och vänlig som jag är. Jag gillar intressanta män, som jag kan ha en bra konversation med, om allt, börjar med dumma romantiska samtal och fortsätter med intressanta diskussioner. Spontan och energisk man kan vara perfekt för mig. Någon som jag kan dansa salsa med eller krulla upp på soffan och titta på en bra film på kalla kvällar. Och är du redo för något nytt och spännande - jag letar bara efter dig!

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att gå längs kusten och lyssna på vågor kraschar på stranden, känner mig sand och vatten under mina fötter. Kärlek sitter på toppen av kullen och tittar på staden nedanför. Älska himlen och dess färger och förändringar. Kärlek går längs gatorna och parkerna och njuter av rörelsefriheten. Älska oändlig sommar och kyss under det varma sommarregnet. Jag älskar att resa, men jag hatar farväl. Jag älskar trevligt företag och intressanta samtal, musik och folk som spelar gitarr och saxofon. Älska jul och leka i snön. Älska de som vet värdet av detta.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: relationer, möte, omlokalisering