Cleo - Helsingborg

 
Add to favorites datingsida Helsingborg
Användare ID: 33321
Det är helt gratis! Kontakta Cleo för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Helsingborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: blond
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: mananger
 
 
 
 появился Cleo - Helsingborg 

Se_också

 
Novalie - Falun
Lovisa - Falköping
Alicia - Umeå
Sonja - Växjö
Om mig själv


Tja, jag tänker på mig själv som romantisk, trogen, söt, kärleksfull, intressant, traditionell. Tja, jag respekterar de gamla vägarna och jag tycker att det är för det bästa att roller delas på traditionellt sätt mellan man och kvinna. Alla vet sin plats och plats i denna värld, traditionell sak är bäst.
Jag älskar att vara aktiv och träna. Det är något som får mig att må bra. Jag försöker komma till gymmet tre gånger i veckan i ungefär en timme varje gång. På helgen kan jag göra något som att cykla eller bara gå och prata med några vänner i ett par timmar.

Om min partner


Mannen jag behöver borde inte ha några bestämda drag, men han borde vara sig själv och vara ärlig mot mig. Hans beteende, ord och tankar bör komma naturligt. Jag uppskattar det mest av allt.
Jag vill hitta en man som kommer att dela min kärlek till världen. Man med vilken vi kommer att skratta och dansa (jag kan lära honom dansa). Jag vill att vi ska vara riktiga par, inte bara för att vi är i ålder för att gifta oss. Jag vill ha verklig kärlek och passion. Jag vill ha något som kommer att vara tills jag senast andas.

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att laga mat och kan tillbringa timmar på köket som gör tårta eller bakar kakor. Men jag kan inte säga att jag är en kvinna som stannar hemma hela tiden. Jag gillar sport och musik, tennis och bra romantiska filmer
Åldersgräns: från 30 till 54 år gammal
Dating mål: På män uppskattar jag intelligens, sinne för humor, vara gentleman. Jag vill att min framtida man ska vara omtänksam, uppriktig, känslomässig, tillgiven, välmående och självförtroende.