Cleo - Falkenberg

 
Add to favorites seriöst förhållande Falkenberg
Användare ID: 28976
Det är helt gratis! Kontakta Cleo för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falkenberg
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'8 "- 173 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Advokat
 
 
 Cleo - Falkenberg могу 

Se_också

 
Elise - Uddevalla
Joline - Karlskrona
Sofie - Halmstad
Annika - Piteå
Om mig själv


Jag kan inte säga att jag lugnar mig i naturen men jag är inte den kvinnan som kommer att göra skandaler varje dag och hitta fel med dig! Jag är den som kommer att acceptera dig som du är. Livet lärde mig några saker och det är därför jag följer den gyllene regeln - behandla andra hur de behandlar dig. Så det enda sättet för mig - att vara positiv, att njuta av livet och reta varandra)))))
Min huvudsakliga hobby är min dotter! Varje dag får jag nya känslor och jag bryr mig om henne, men i gengäld får jag mycket glädje. Jag ska göra mitt bästa för henne och jag förväntar mig att min man accepterar det faktum att jag har henne. Jag hittar alltid tid för sport också) Är det inte bra att hålla sig i form? Jag tror det är) Att resa är det jag tycker om också. På grund av vissa omständigheter kunde jag inte göra det på sistone, men nu är jag redo att fortsätta min "måste-besök" lista)))

Om min partner


Jag letar efter seriös man. Varför seriös? - för att jag är mogen och inte ensam) Man borde inte vara rädd för att min lilla älskling är lätt att hitta det gemensamma språket med! Jag letar efter den som vet vad han vill ha från livet och redo för engagemang - för en kvinna som är redo att göra honom glad! Jag frågar inte för mycket - bara var ärlig och hur du är))))

Profil-info


Hobbies: gå info sport, hälsosam mat, matlagning, lagböcker
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: att gifta sig, seriösa relationer