Charlotta - Göteborg

 
Add to favorites dating kvinnor Göteborg
Användare ID: 74178
Det är helt gratis! Kontakta Charlotta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 143 lb - 65 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: blond
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
 
 
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ebba - Göteborg
Klara - Stockholm
Novalie - Stockholm
Viola - Linköping
Om mig själv


Jag skulle vilja säga att min karaktär är som en rosenbuske. När du bryr dig, vatten och uppmärksammar det, gläder det ögat genom sina gröna blad och vackra blommor, vars doft blir huvud. Jag är energetisk och entusiastisk person, så om det händer att jag behöver nå ett mål försöker jag alltid svårt att uppnå det. Är det bra? Ja tror jag.
Jag är väldigt respektfull mot min man och bor inte honom med dumma frågor eller problem med luften! Jag har gjort en ny start i mitt liv, och jag är säker på att det blir något bra för mig och för mannen som jag planerar att hitta här! Alla våra tidigare erfarenheter var bara förberedelser för att vi skulle träffas

Om min partner


Jag skulle vilja träffa en man som blir min livspartner. Någon som är lojal, pålitlig, omtänksam och ansvarig. Jag respekterar män som klart vet vad de vill ha och förstår hur man ska behandla kvinnan. Jag föredrar att bygga upp ett förhållande baserat på ömsesidig respekt, kärlek, förståelse och förtroende. Jag vill träffa en man som har gemensamma intressen, mål, livsvärden med mig och vi kan göra framtida planer tillsammans.

Profil-info


Åldersgräns: till 85 år gammal