Carina - Ystad

 
Add to favorites dating för sex Ystad
Användare ID: 65075
Det är helt gratis! Kontakta Carina för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Ystad
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'5 "- 165 cm
Vikt: 112 lb - 51 kg
Ögonfärg: Hassel
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: målare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Adele - Mariestad
Charlotte - Strängnäs
Caroline - Skara
Vera - Härnösand
Om mig själv


Jag är en artist. Jag älskar djur. Jag har en hund, beagle, tjej Nessie. Hon är väldigt lekfull och hyperaktiv. Som barn drömde jag om att bli veterinär (leende).
Jag ser i människor alltid bara den goda och alltid redo att hjälpa. Jag gillar inte att vara tvungen att göra någonting. Jag älskar att laga mat - en av de rätter som jag gjorde det smakar bäst - ett kinesiskt ris med grönsaker.
Jag vill skapa en familj och bo utomlands. Jag tror att allt som händer sker för det bästa. Och jag tror inte på en mans trohet, men jag hoppas att träffa en man med vilken tror på
trofasthet. Jag skulle aldrig gifta mig utan kärlek. Och jag drömmer om att flyga i en ballong.

Om min partner


Jag letar efter en man att skapa en familj! Om du frågade mig vem mitt idealiska val skulle jag kalla Christian Gray. Ett perfekt förhållande - ett förhållande av älsklingens karaktärer från boken av Nicholas Sparks "The Notebook. "Jag gillar självsäker, beständig och karismatisk man. Min man kommer nödvändigtvis att vara kombinerad intelligens, humor och lojalitet. Och jag hoppas verkligen att min man inte kommer att ljuga, temperera, själviskhet och hyckleri.

Profil-info


Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: Äktenskap