Camilla - Karlstad

 
Add to favorites dating club Karlstad
Användare ID: 54488
Det är helt gratis! Kontakta Camilla för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Karlstad
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'3 "- 160 cm
Vikt: 132 lb - 60 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: högskola
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Fastighet
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Susanne - Stockholm
Monica - Östersund
Lisbeth - Lidingö
Leah - Enköping
Om mig själv


Jag är väldigt feminin dam. Om du letar efter en kvinna med speciell själ-det är jag. Jag är mycket mild, leende, blygsam, sexig och smart. Jag letar efter lycka som du är. Och jag är säker på att jag ska göra min man lycklig. Det viktigaste att känna kemi mellan oss. Jag kommer att ge dig passionerad känsla och stor ointresserad sann kärlek. Jag kan älska och visa mina känslor.

Om min partner


Perfekt förhållande för att träffa en verklig seriös man som också vill vara glad att njuta av livet och att vara kär. Jag vill bara känna mig kär och jag vill känna den här varma känslan inuti.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar blommor, jag har många blommor hemma. Jag tar alltid av dem. Jag älskar djur. De är så söta. Jag älskar att dansa och sjunga. Varför inte? alla damer älskar det. Och självklart kan jag inte leva utan matlagning. Jag lagar mat från 10 år gammal. Jag kunde öppna min restaurang eller vara en kock-kokare. Men jag har ett annat jobb jag gillar. Jag lagar väldigt gott bara för mina nära människor. Jag älskar naturen, skidåkning.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: göra en familj