Birgitta - Simrishamn

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Simrishamn
Användare ID: 67141
Det är helt gratis! Kontakta Birgitta för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Simrishamn
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'9 "- 176 cm
Vikt: 143 lb - 65 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: administratör
 
 
 извиняюсь, Birgitta - Simrishamn объяснение, чем 

Se_också

 
Hanna - Umeå
Olivia - Boo
Ellen - Lidköping
Katarina - Lidköping
Om mig själv


Vid första anblicken verkar jag vara väldigt lugn och tyst person. Det är det första intrycket som folk har efter att ha träffat mig, men efter att jag har blivit bättre, ser de också att jag är artig, jämställd och välutbildad. Många av mina vänner kallar mig en riktig dam och jag anser det som den bästa komplimangen. Om du letar efter ett seriöst förhållande skulle det vara trevligt att låta dig göra en egen åsikt om mig.

Om min partner


Jag är tillräckligt stor för att veta och inse vilken typ av man jag behöver. Först och främst bör han vara intelligent, omtänksam och familjeorienterad! Jag tror starkt på långdistansförhållande som alla andra förhållanden som bygger på förtroende, kärlek, respekt och omsorg. Jag letar efter mannen, som kommer att vara som en stenmur och kan skydda och ta hand om mig. Jag är trött på att vara ensam. Jag vill känna mig som en liten prinsessa och en anbudsdame med en ädel man!

Profil-info


Hobbies: Jag gillar att laga mycket och baka muffins och olika kakor. Jag älskar att göra hälsosam men söt och god mat. Jag gillar också en aktiv vila och natur.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: kärlek