Birgit - Gävle

 
Add to favorites dating killar Gävle
Användare ID: 59532
Det är helt gratis! Kontakta Birgit för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Gävle
Civilstånd: som är änka
Barn: ett
Höjd: 5'4 "- 162 cm
Vikt: 126 lb - 57 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: ja
Ockupation: Sjuksköterska
 
 
 Birgit - Gävle 

Se_också

 
Elsa - Stockholm
Mona - Örnsköldsvik
Signe - Malmö
Viola - Piteå
Om mig själv


Mina vänner säger att jag är en lugn och välbalanserad person. Jag är definitivt inte en konfliktperson, men väldigt vänlig, uppmärksam och nyfiken på allt runt mig. Jag är också en kärleksfull kvinna och jag är djupt övertygad om att det är nödvändigt att värdera och uppskatta varje dag i våra liv. Att vara en sann kvinna, skulle jag vilja tillägga att jag också är romantisk och feminin, jag uppskattar min familj mest och jag vet vad det innebär att tillhöra en och en man. Jag anser mig själv som en bra värdinna, som vet hur man skapar trivsel hemma och hur man bygger lyckliga relationer.

Om min partner


Jag letar efter en man som har viss stabilitet i livet, som är beredd att vägra av alla glädje som det enda livet föreslår. Jag letar efter en man, vem är redo och vem vill skapa en familj. Jag vill spendera mitt liv med någon, som har en fast livsställning, som har starka principer, djup moral och som följer dem. Jag hoppas att tillbringa mitt liv med en snäll och ärlig man, som trodde på familjevärden.

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att resa, gå på gymmet för att hålla mig i en bra fysisk form, jag gillar att gå runt i staden eller bara i parken. Jag älskar att träffa mina vänner och älska våra utgåvor. Det är alltid ett nöje för mig att åka till teatern eller till olika utställningar, till konserter. Men när jag har en semester finns det ingen bättre plats för mig än nära havet, någonstans på stranden
Åldersgräns: söker en mogen person