Berit - Sollefteå

 
Add to favorites dating för äktenskap Sollefteå
Användare ID: 17361
Det är helt gratis! Kontakta Berit för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Sollefteå
Civilstånd: enda
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Skönhetssalong
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ellie - Borås
Marianne - Tumba
Sandra - Göteborg
Linnea - Uppsala
Om mig själv


Det verkar för mig att jag var en ovanlig tjej. Jag reser mycket. Jag är inte rädd för komplicerat arbete. Livet är för kort för att sitta med vikta armar. Jag uppskattar andras känslor. Jag tror att kärleken mellan en man och en kvinna borde vara ömsesidigt likvärdig. Jag gillar att besöka nya platser, träffa nya människor. Jag drömmer om att besöka sju underverk i världen. Jag är en tjej med alla användbara egenskaper i satsen. LOL. Jag vet hur man lagar mat, intressant att spendera tid, jag har kvaliteterna hos en ledare i kompis med vänner, jag vet hur man kör bil! Jag vet hur man älskar och jag vill bli älskad. Och det här är inte alla mina egenskaper! Jag är redo för de stora förändringarna i mitt liv. Jag vill dela mina tankar med en bra och snäll man. Skriv till mig och vi kan starta ett nytt liv tillsammans.

Om min partner


Jag vill träffa en man som blir mitt stöd i livet. Jag vill träffa en man som blir mitt stöd i livet. Den som kan stjäla mig och alltid vara runt.
Roligt och intressant, vilket gör mig lite överraskningar på morgonen. Älskare av roligt och resor. Sans för humor är välkommen. LOL))
Jag behöver en man som lär mig och studerar mig i ett liv tillsammans. Om du läser detta och du har minst en av dessa egenskaper, skriv då till mig. Vi kommer att hitta mycket gemensamt.

Profil-info


Hobbies: dans, sport
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: skapa en familj, flyttning, äktenskap