Astrid - Uddevalla

 
Add to favorites dating för förhållande Uddevalla
Användare ID: 10131
Det är helt gratis! Kontakta Astrid för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Uddevalla
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 171 cm
Vikt: 141 lb - 64 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Engelska lärare, handledare, översättare (frilansare)
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Ingrid - Uppsala
Rut - Göteborg
Jasmine - Norrköping
Elin - Uppsala
Om mig själv


Du kommer nog inte tro på vad en romantisk tjej bor i mig ....)) Egentligen .... Jag gillar sagor och romantiska filmer, jag gillar glada ändar och jag kan gråta ibland .... Jag gillar allt som är vackert och jag är nöjd med mitt liv .... Men det enda jag behöver .... Nej, inte stort hus eller lyxig bil (jag kan inte ens köra) - Jag behöver den starka manens axel bredvid mig. Jag vill se hans kärleksfulla ögon och känna värme i hans kropp ... Jag vill resa tillsammans och titta på någon rolig komedi i vårt vardagsrum ... .. Jag vill göra de läckra pannkakorna till honom och jag vill hjälpa honom att reparera sin bil ...)) Vill du veta mer ?;)

Om min partner


Du borde vara bara dig själv .... Inga spel, inga hemligheter och ingen försök att förändra min natur ... Jag är den jag är och jag skulle vilja att du respekterar detta ... Sannerligen kommer jag att göra detsamma för dig ... Jag måste säga att jag inte har några speciella önskemål om ögonfärg eller ditt hårklipp. Det viktigaste är att du är uppmärksam, lojal, förståelse, sann och redo att tillbringa ditt liv med mig .... Jag tror att alla förtjänar att vara lyckliga - med våra tidigare misstag och våra framtidsplaner ... Och jag är säker på att om vi ska försöka - vi kommer att inse alla våra drömmar ... Som de säger att två huvuden är bättre än en … Håller du med? Så skriver du till mig nu?)

Profil-info


Hobbies: Jag är en väldigt lätt och aktiv person. Jag gillar att besöka nya platser och bekanta mig med nya människor. Jag gillar att laga mat och baka - du kommer säkert att värdera det här))) Jag älskar att läsa, dansa, spela badminton, fitness, skriva dikter och gå på picknick. Och jag drömmer om att spela saxofon en dag…)) Försök att föreställa mig med saxofon)))
Dating mål: Allvarliga relationer, äktenskap