Astrid - Falun

 
Add to favorites dating för sex Falun
Användare ID: 84957
Det är helt gratis! Kontakta Astrid för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Falun
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'10 "- 177 cm
Vikt: 130 lb - 59 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: fotograf
 
 
 что Astrid - Falun 

Se_också

 
Pia - Göteborg
Sandra - Linköping
Alicia - Mariestad
Ulrika - Lund
Om mig själv


Jag är seriös men lätt att vara med, jag har många intressen och flera hobbyer som jag ägnar mig åt. Jag är utbildad och professionell och jag gillar mitt jobb eftersom det ger mig en chans att leva normalt liv. Men det har aldrig varit det viktigaste i mitt liv. Jag har stark personlighet och jag är självständig kvinna, jag kan bry sig om mig själv men jag väntar på det ögonblick då mitt hjärta kan smälta i min mans händer och när jag kommer att kunna slappna av och känna mig en kvinna som kan tillbringa det mesta av tiden vård av vårt hem och familj.

Om min partner


För mig spelar inte utseende och ålder huvudrollen i relationerna! En man med ett stort och snällt hjärta - min man! För mig är människans viktiga inre värld!
Män som kan ta det första steget och det kan skydda mig. Mitt hjärta är öppet för ny kärlek och jag är redo att skapa en familj med en bra man.
Jag arbetade mycket på mig själv och jag hoppas att min man kommer att vara stolt över mig. Jag vet att män älskar med sina ögon, så jag vill bara att min man ska märka mig.

Profil-info


Hobbies: läsa, simma, handgjorda
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: relationer, äktenskap, familj