Annika - Göteborg

 
Add to favorites dating för relationer och äktenskap Göteborg
Användare ID: 21484
Det är helt gratis! Kontakta Annika för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Göteborg
Civilstånd: enda
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 123 lb - 56 kg
Ögonfärg: grå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Lärare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Klara - Malmö
Jenny - Borås
Tuva - Sundsvall
Sofia - Hässleholm
Om mig själv


Vad kan jag berätta om mig själv? Jag är en ensam ukrainsk kvinna som söker kärlek på denna hemsida! Jag är redo allvarligt, jag är redo för verkliga handlingar, men inte för felaktig kommunikation! Jag är redo att börja nytt liv i din stad! Jag är säker på framgången och att jag hittar den sanna kärleken på denna webbplats. Jag vill att du ska lita på mig i alla affärer. Jag vill inte förråda dig! Jag kommer aldrig att lämna dig i ett svårt ögonblick. Jag vill att du ska lita på mig. Jag är en uppriktig och ärlig ukrainska kvinnor. Jag vill få det verkliga och uppriktiga förhållandet. Vill du ha detsamma? Missa inte vår chans. Jag väntar på dig här, på denna webbplats.

Om min partner


Och så jag vill ha av dig? Jag kommer att kräva. Det viktigaste, jag vill inte att du ska vara en egoist och inte ljuga för mig, jag frågar dig, det kan sätta mig väldigt mycket. Jag vill känna fullt förtroende mellan oss. Jag vill se nära mig själv den ärliga och kärleksfulla mannen som är trogen mot mig. Jag bryr mig inte om vad din inkomst är. Var du de fattiga eller de rika, det spelar ingen roll. Jag vill också att min man bara hade en tro i en kärlek ... Jag vill inte ha mannen som kommer att ha flera kvinnor samtidigt. Det är trevligt för dig?
Måste jag öppna min inre värld för dig?
Du här för ett seriöst förhållande? Vill du hitta bruden i Ukraina? Jag väntar på dig min enda man. Låt mig inte vänta för länge.

Profil-info


Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: vänskap, förhållande, äktenskap