Anneli - Vallentuna

 
Add to favorites kvällsdatter Vallentuna
Användare ID: 58277
Det är helt gratis! Kontakta Anneli för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Vallentuna
Civilstånd: skild
Barn: ett
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 143 lb - 65 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: mörkbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: vid tillfällen
Ockupation: Operatör
 
 
 допускаете ошибку. Anneli - Vallentuna удачи 

Se_också

 
Sofia - Vänersborg
Juni - Härnösand
Linnéa - Varberg
Greta - Östersund
Om mig själv


Jag är den största entusiasten du någonsin kan föreställa dig! Jag är väldigt älskvärd och gillar nya människor i mitt liv. Mina dörrar öppnar alltid 24/7 för mina vänner och släktingar, för de vet var de ska gå om något hände.
Jag gillar att göra allt som jag känner för att göra det och därför ignorerar jag helt enkelt när jag hör oönskad rådgivning. Kanske, det är därför jag inte har många vänner. Jag är för gammalmodig i den här frågan: föredrar att ha några nära människor jag skulle vara säker på än att ha hundra och ingen av dem kommer att ringa mig och fråga hur är jag. På något sätt blev människor så ensamma i den här världen. Har du ditt eget svar för den här frågan?
Som regel är jag ganska kraftfull och det tar lite tid att bli avslappnad för mig. Men det är en liten liten svaghet som jag måste veta om: Om jag är för trött kan jag vara för känslomässig. Men efter din ömma kram, söt kyss och ett snällt ord du viskar till mitt öra, är jag snäll och fluffig igen.

Om min partner


Jag behöver inte en man att vara med. Jag behöver en man som jag inte kan vara utan. Enkelt ordspråk, men det handlar bara om mina känslor. Jag behöver en man jag kan vara med. Alla spel om "who-is-main" - det är inte för mig. Du måste vara tillräckligt säker på att vara med mig. Det kan låta för arrogant, men lyssna: Om du är övertygad om dig själv, behöver du inte byta mig. Ändra mina vanor, mitt sätt att leva, mitt sätt att tänka på. Allt ska komma naturligt. Jag är en ensamstående mor, som lyfter nio år gammal son. Min son är min sol. Så, om vi är tillsammans, kan jag naturligtvis inte få dig att älska min son, men respekt är det viktigaste jag behöver. Bara stark man kan vara med stark kvinna och få henne att bli lycklig. Är du den mannen?

Profil-info


Åldersgräns: från 30 till 80 år gamla