Anette - Täby

 
Add to favorites dating för äktenskap Täby
Användare ID: 35323
Det är helt gratis! Kontakta Anette för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Täby
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 110 lb - 50 kg
Ögonfärg: blå
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: smal
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: modell
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Sonja - Göteborg
Sara - Hässleholm
Helen - Mariestad
Ronja - Trollhättan
Om mig själv


Vem är jag? Jag är solig, romantisk, leende tjej. Jag är förtjust i livet! Jag är lättåtkomlig, mysig, verkningsfull, uppriktig dam. Jag tror på sann kärlek, trogen vänskap och sanna värderingar. Jag är familjorienterad och snäll hjärtan. Jag har kombinationen av starkt och hårt arbetande karaktär med ömt och elegant stil.

Om min partner


Jag letar efter en inbyggd andra halvdel, och i detta ord lägger jag: tro, kärlek, vård, förståelse, respekt, ömsesidighet av intressen. Jag letar efter själsvän, med vilken jag kan njuta av ömhet och passion. Jag letar efter en pålitlig själskompis, som kan skydda, och med vilken jag kan känna sin lilla dam. Han är öppenhjärtig, modig och äventyrlig som jag. Han har god humor och vi kan skratta ihop, vara positiva i olika livssituationer alltid. Och det viktigaste han tror också på äkta kärlek!

Profil-info


Hobbies: Jag är förtjust i utomhusaktiviteter som simning, tennis och volleyboll, båtliv, cykling. Jag är förtjust i vänliga mysiga kvällar och lagar smakfulla rätter. Jag är förtjust i fotografering och resor. Jag gillar att läsa böcker och musik är min livsstil och gör mitt humör. Jag är förtjust i sommardagar och picknick. Jag gillar poesi och gör intressanta planer för livet.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll
Dating mål: kärlek, relationer, lycka, passion