Amanda - Lidingö

 
Add to favorites dating för sex Lidingö
Användare ID: 61654
Det är helt gratis! Kontakta Amanda för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Lidingö
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ett
Höjd: 5'7 "- 169 cm
Vikt: 117 lb - 53 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: svart
Kroppstyp: smal
Utbildning: universitet
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: kosmetolog, modell.
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Irene - Hässleholm
Astrid - Uppsala
Hilda - Uppsala
Julia - Kiruna
Om mig själv


Jag älskar romantik. Vem älskar henne inte, jag förstår inte. Jag gillar passion. Jag gillar rött och vitt. Mitt favoritvin är röd. Jag gillar att vara ärlig med min man. Jag älskar vackra snöradeunderkläder. Jag gillar långa kuddar. Om jag inte har någon att krama, lägger jag mitt huvud på det och kramar det. Det är väldigt bekvämt för mig. Naturligtvis vill jag krama min man innan han lägger sig.
Jag älskar att bära en klänning, men för arbete behöver jag ofta vara i en sportdräkt eller jeans. Men den klänning jag älskar har jag en mängd olika klänningar. Så en promenad kommer jag att se bra ut för dig.

Om min partner


Jag letar efter en man som gillar att vara aktiv. Jag gillar inte de konstanta utflykterna till operaen, sitter på terrassen på huset och ser stjärnorna varje dag. Jag skulle också vilja ha en man med humor och förmåga att kompromissa. Jag behöver en man att förstå att mitt yrke är en kosmetolog, jag måste alltid se vacker ut. Jag vill inte höra en dag: hur mycket smink du har på dig! eller gå till jobbet i en väska, lockar du ögonen. Det är väldigt viktigt att mannen hållit sin förmåga att svartsjuka i en stabil hylsa.

Profil-info


Hobbies: design av stickade saker handgjorda.
Åldersgräns: söker en mogen person
Dating mål: flirta, roligt, kärlek, passion, relation.