Alicia - Luleå

 
Add to favorites dating för sex Luleå
Användare ID: 84542
Det är helt gratis! Kontakta Alicia för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Luleå
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'6 "- 168 cm
Vikt: 121 lb - 55 kg
Ögonfärg: brun
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: medel
Utbildning: doktors
Rök: Nej
Dryck: sällan
Ockupation: Universitetslärare
 
 
 Alicia - Luleå ценную 

Se_också

 
Maj - Karlskrona
Julia - Karlskoga
Ronja - Göteborg
Karin - Jönköping
Om mig själv


Jag älskar rättvisa och ärlighet väldigt mycket. Jag tror att sanning alltid kommer bli vin och jag ger aldrig upp! Jag tror att en dag kommer alla människor att bli lyckliga och leva i en harmoni, för all lycka betyder olika saker ... Jag försöker alltid hitta bästa kvaliteter hos människor eftersom det värsta de kommer att visa senare av sig själva. Jag är väldigt vänlig och min familj betyder för mig mycket! En dag blir vi en familj med dig, min älskling, tror du inte det?) Och oavsett det i världen kan du vara en av miljoner, för mig är min man hela världen!

Om min partner


Min framtida man är snäll, artig och uppriktig .... Jag tror att mitt hjärta kommer att berätta för mig när jag träffar honom!

Profil-info


Hobbies: Jag älskar att läsa böcker och lyssna musslor! Jag tror att den bästa investeringen är en investering i självutveckling! Jag tror på tanken och jag försöker alltid förbättra mig, mina förmågor och färdigheter. Jag vill dela mina kunskaper med människor och kanske hjälpa dem att upptäcka sig! Jag vet att alla har en misdion i detta liv och jag söker efter mina...
Dating mål: relationer, äktenskap