Alexandra - Motala

 
Add to favorites datingsida Motala
Användare ID: 67733
Det är helt gratis! Kontakta Alexandra för hennes lösenord för att se bilder.
 
 
 
Land: Sverige
Stad: Motala
Civilstånd: aldrig varit gift
Barn: ingen
Höjd: 5'7 "- 170 cm
Vikt: 115 lb - 52 kg
Ögonfärg: grön
Hårfärg: ljusbrun
Kroppstyp: atletisk
Utbildning: gymnasium
Rök: Nej
Dryck: Nej
Ockupation: Apotekare
 
 
 Знакомства 

Se_också

 
Lova - Åkersberga
Ella - Sundsvall
Sara - Alingsås
Kristin - Nyköping
Om mig själv


Jag är snäll, sympatisk, jobbig och energisk tjej. Jag är en person, om vilken folk säger som om företagets själ, alltid positiv och som en solstråle.
Jag är ärlig, lätt och romantisk; Jag är full av idéer, drömmar och mål för framtiden, men alla skulle jag gärna tro, tillsammans med min framtida älskade man jag letar efter.
Jag försöker alltid att hålla leende och ha det positiva humöret. Jag ger aldrig upp och förreder aldrig mina drömmar.

Om min partner


Jag letar efter en man som kommer att vara speciell för mig och hemma med sitt hjärta och själ. Jag letar efter en ärlig man med rätt familjevärde, som är trogen och mild i förhållande till den älskade kvinnan.
Jag tror på ömsesidig gemensam dröm, mål och avsikter. Jag tror på närhet av två hjärtan, som hittar varandra på livets väg och fortsätter det ömsesidiga sättet som ett hjärta, en familj, en själ.

Profil-info


Hobbies: Intressanta filmer, romantiska böcker, bra musik - det är det som gör mitt liv färgrikt och ger mat för själ och gott humör. Sport, som dans, cykling, simning, skridskoåkning, yoga, fitness, stretching-gör mig vacker och frisk. Jag gillar att laga mat, jag är förtjust i att baka kakor och muffins. Jag gillar att göra friska cocktails av olika bär, frukter och grönsaker. Jag tycker om att vara med familj och vänner utomhus. Jag gillar havet, drömmer om att se havet en dag, camping, picknick, grillfest.
Åldersgräns: partnerens ålder spelar ingen roll